Westport, CT 203-557-8004
Mon9.25 Tue9.26 Wed9.27 Thu9.28 Fri9.29 Sat9.30 Sun10.01
TT Track New Canaan HS Tim 6:00 AM 1 Hr 15 min
Power Up! Torr 6:00 AM 1 hr
Open Cycle Programmed 7:00 AM 2 hr
cancelled Sarah 9:00 AM 1 hr
Open Cycle Programmed 9:00 AM 2 hr
Energy Up! Torr 9:00 AM 1 hr
Bootcamp Conditioning Tim 12:00 PM 1 hr
Open Cycle Programmed 4:30 PM 2 hr
TT Torque Eneas 6:00 PM 1 hr 15 min
Total Body Toning Eric 7:30 PM 1hr
Open Cycle Programmed 7:30 PM 2 hr
 
TT Track Staples HS Tim 5:45 AM 1 hr 15 min
TT Torque Eneas 5:45 AM 1 hr 15 min
TT Tour Int. Sess. Tammy 8:30 AM 1.5 hr
Open Cycle Programmed 8:30 AM 2 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM 2 hr
TT Tread Tim 10:30 AM 1 hr
Energy Up! Torr 11:45 AM 1 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Cycling & Duathlon Tammy 6:00 PM1 hr
Torque Express Alan 7:30 PM1 hr
 
TT Torque Brad 4:45 AM1 hr 15 min
TT Torque Hill Climb Session Eneas 6:00 AM1 hr 15 min
Total Body Toning Tim 6:00 AM1hr
Energy Up! Tim 8:30 AM1 hr
TTEndurance Club Ride Trevor/Tammy 9:30 AM3hrs
Open Cycle Programmed 9:30 AM2 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
TT Tread Tim 6:00 PM1 hr
TT Torque Trevor 6:00 PM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
TT Tread Programmed 7:30 PM1 hr
 
TT Torque Eneas 5:45 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:30 AM2 hr
Total Body Toning Sarah 8:45 AM1hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Energy Up! Torr 11:45 AM1 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Zone Cycle and Strength Trevor 6:00 PM1.25hrs
Cycling & Duathlon Alan 7:30 PM1 hr
 
Open Cycle Programmed 6:00 AM2 hr
TT Track Staples HS Tim 6:00 AM1 hr 15 min
Power Up! Tammy / Torr 6:00 AM1 hr
Energy Up! Sarah 9:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
TT Tread Tim 10:30 AM1 hr
Zone Cycle and Strength Trevor 12:00 PM1.25hrs
Open Cycle Programmed 2:00 PM2 hr
 
TT Torque Hill Climb Session Eneas 6:00 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:00 AM2 hr
TTE Service Course Group Ride Eneas/Tammy 8:30 AM2.5
Total Body Toning Sarah 9:00 AM1hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 12:00 PM2 hr
 
Bootcamp Conditioning Tim 8:30 AM1 hr
Open Cycle Programmed 9:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 11:00 AM2 hr
TT Tread Tim 11:00 AM1 hr
 
Mon10.02 Tue10.03 Wed10.04 Thu10.05 Fri10.06 Sat10.07 Sun10.08
TT Track New Canaan HS Tim 6:00 AM1 Hr 15 min
Power Up! Torr 6:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 7:00 AM2 hr
Energy Up! Sarah 9:00 AM1 hr
Energy Up! Torr 9:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 9:00 AM2 hr
Bootcamp Conditioning Tim 12:00 PM1 hr
Open Cycle Programmed 4:30 PM2 hr
TT Torque Eneas 6:00 PM1 hr 15 min
Total Body Toning Eric 7:30 PM1hr
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
 
TT Track Staples HS Tim 5:45 AM1 hr 15 min
TT Torque Eneas 5:45 AM1 hr 15 min
TT Tour Int. Sess. Tammy 8:30 AM1.5 hr
Open Cycle Programmed 8:30 AM2 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
TT Tread Tim 10:30 AM1 hr
Energy Up! Torr 11:45 AM1 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Cycling & Duathlon Tammy 6:00 PM1 hr
Torque Express Alan 7:30 PM1 hr
 
TT Torque Brad 4:45 AM1 hr 15 min
Total Body Toning Tim 6:00 AM1hr
TT Torque Hill Climb Session Eneas 6:00 AM1 hr 15 min
Energy Up! Tim 8:30 AM1 hr
Open Cycle Programmed 9:30 AM2 hr
TTEndurance Club Ride Trevor/Tammy 9:30 AM3hrs
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
TT Tread Tim 6:00 PM1 hr
TT Torque Trevor 6:00 PM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
TT Tread Programmed 7:30 PM1 hr
 
TT Torque Eneas 5:45 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:30 AM2 hr
Total Body Toning Sarah 8:45 AM1hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Energy Up! Torr 11:45 AM1 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Zone Cycle and Strength Trevor 6:00 PM1.25hrs
Cycling & Duathlon Alan 7:30 PM1 hr
 
Open Cycle Programmed 6:00 AM2 hr
TT Track Staples HS Tim 6:00 AM1 hr 15 min
Power Up! Tammy / Torr 6:00 AM1 hr
Energy Up! Sarah 9:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
TT Tread Tim 10:30 AM1 hr
Zone Cycle and Strength Trevor 12:00 PM1.25hrs
Open Cycle Programmed 2:00 PM2 hr
 
TT Torque Hill Climb Session Eneas 6:00 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:00 AM2 hr
TTE Service Course Group Ride Eneas/Tammy 8:30 AM2.5
Total Body Toning Sarah 9:00 AM1hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 12:00 PM2 hr
 
Bootcamp Conditioning Tim 8:30 AM1 hr
Open Cycle Programmed 9:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 11:00 AM2 hr
TT Tread Tim 11:00 AM1 hr
 
Mon10.09 Tue10.10 Wed10.11 Thu10.12 Fri10.13 Sat10.14 Sun10.15
TT Track New Canaan HS Tim 6:00 AM1 Hr 15 min
Power Up! Torr 6:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 7:00 AM2 hr
Energy Up! Torr 9:00 AM1 hr
Energy Up! Sarah 9:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 9:00 AM2 hr
Bootcamp Conditioning Tim 12:00 PM1 hr
Open Cycle Programmed 4:30 PM2 hr
TT Torque Eneas 6:00 PM1 hr 15 min
Total Body Toning Eric 7:30 PM1hr
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
 
TT Torque Eneas 5:45 AM1 hr 15 min
TT Track Staples HS Tim 5:45 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:30 AM2 hr
TT Tour Int. Sess. Tammy 8:30 AM1.5 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
TT Tread Tim 10:30 AM1 hr
Energy Up! Torr 11:45 AM1 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Cycling & Duathlon Tammy 6:00 PM1 hr
Torque Express Alan 7:30 PM1 hr
 
TT Torque Brad 4:45 AM1 hr 15 min
Total Body Toning Tim 6:00 AM1hr
TT Torque Hill Climb Session Eneas 6:00 AM1 hr 15 min
Energy Up! Tim 8:30 AM1 hr
TTEndurance Club Ride Trevor/Tammy 9:30 AM3hrs
Open Cycle Programmed 9:30 AM2 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
TT Tread Tim 6:00 PM1 hr
TT Torque Trevor 6:00 PM1 hr 15 min
TT Tread Programmed 7:30 PM1 hr
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
 
TT Torque Eneas 5:45 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:30 AM2 hr
Total Body Toning Sarah 8:45 AM1hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Energy Up! Torr 11:45 AM1 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Zone Cycle and Strength Trevor 6:00 PM1.25hrs
Cycling & Duathlon Alan 7:30 PM1 hr
 
TT Track Staples HS Tim 6:00 AM1 hr 15 min
Power Up! Tammy / Torr 6:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 6:00 AM2 hr
Energy Up! Sarah 9:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
TT Tread Tim 10:30 AM1 hr
Zone Cycle and Strength Trevor 12:00 PM1.25hrs
Open Cycle Programmed 2:00 PM2 hr
 
TT Torque Hill Climb Session Eneas 6:00 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:00 AM2 hr
TTE Service Course Group Ride Eneas/Tammy 8:30 AM2.5
Total Body Toning Sarah 9:00 AM1hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 12:00 PM2 hr
 
Bootcamp Conditioning Tim 8:30 AM1 hr
Open Cycle Programmed 9:00 AM2 hr
TT Tread Tim 11:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 11:00 AM2 hr
 
Mon10.16 Tue10.17 Wed10.18 Thu10.19 Fri10.20 Sat10.21 Sun10.22
TT Track New Canaan HS Tim 6:00 AM1 Hr 15 min
Power Up! Torr 6:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 7:00 AM2 hr
Energy Up! Torr 9:00 AM1 hr
Energy Up! Sarah 9:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 9:00 AM2 hr
Bootcamp Conditioning Tim 12:00 PM1 hr
Open Cycle Programmed 4:30 PM2 hr
TT Torque Eneas 6:00 PM1 hr 15 min
Total Body Toning Eric 7:30 PM1hr
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
 
TT Torque Eneas 5:45 AM1 hr 15 min
TT Track Staples HS Tim 5:45 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:30 AM2 hr
TT Tour Int. Sess. Tammy 8:30 AM1.5 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
TT Tread Tim 10:30 AM1 hr
Energy Up! Torr 11:45 AM1 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Cycling & Duathlon Tammy 6:00 PM1 hr
Torque Express Alan 7:30 PM1 hr
 
TT Torque Brad 4:45 AM1 hr 15 min
TT Torque Hill Climb Session Eneas 6:00 AM1 hr 15 min
Total Body Toning Tim 6:00 AM1hr
Energy Up! Tim 8:30 AM1 hr
TTEndurance Club Ride Trevor/Tammy 9:30 AM3hrs
Open Cycle Programmed 9:30 AM2 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
TT Torque Trevor 6:00 PM1 hr 15 min
TT Tread Tim 6:00 PM1 hr
TT Tread Programmed 7:30 PM1 hr
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
 
TT Torque Eneas 5:45 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:30 AM2 hr
Total Body Toning Sarah 8:45 AM1hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Energy Up! Torr 11:45 AM1 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Zone Cycle and Strength Trevor 6:00 PM1.25hrs
Cycling & Duathlon Alan 7:30 PM1 hr
 
TT Track Staples HS Tim 6:00 AM1 hr 15 min
Power Up! Tammy / Torr 6:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 6:00 AM2 hr
Energy Up! Sarah 9:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
TT Tread Tim 10:30 AM1 hr
Zone Cycle and Strength Trevor 12:00 PM1.25hrs
Open Cycle Programmed 2:00 PM2 hr
 
TT Torque Hill Climb Session Eneas 6:00 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:00 AM2 hr
TTE Service Course Group Ride Eneas/Tammy 8:30 AM2.5
Total Body Toning Sarah 9:00 AM1hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 12:00 PM2 hr
 
Bootcamp Conditioning Tim 8:30 AM1 hr
Open Cycle Programmed 9:00 AM2 hr
TT Tread Tim 11:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 11:00 AM2 hr
 
Mon10.23 Tue10.24 Wed10.25 Thu10.26 Fri10.27 Sat10.28 Sun10.29
Power Up! Torr 6:00 AM1 hr
TT Track New Canaan HS Tim 6:00 AM1 Hr 15 min
Open Cycle Programmed 7:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 9:00 AM2 hr
Energy Up! Torr 9:00 AM1 hr
Energy Up! Sarah 9:00 AM1 hr
Bootcamp Conditioning Tim 12:00 PM1 hr
Open Cycle Programmed 4:30 PM2 hr
TT Torque Eneas 6:00 PM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
Total Body Toning Eric 7:30 PM1hr
 
TT Torque Eneas 5:45 AM1 hr 15 min
TT Track Staples HS Tim 5:45 AM1 hr 15 min
TT Tour Int. Sess. Tammy 8:30 AM1.5 hr
Open Cycle Programmed 8:30 AM2 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
TT Tread Tim 10:30 AM1 hr
Energy Up! Torr 11:45 AM1 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Cycling & Duathlon Tammy 6:00 PM1 hr
Torque Express Alan 7:30 PM1 hr
 
TT Torque Brad 4:45 AM1 hr 15 min
TT Torque Hill Climb Session Eneas 6:00 AM1 hr 15 min
Total Body Toning Tim 6:00 AM1hr
Energy Up! Tim 8:30 AM1 hr
TTEndurance Club Ride Trevor/Tammy 9:30 AM3hrs
Open Cycle Programmed 9:30 AM2 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
TT Tread Tim 6:00 PM1 hr
TT Torque Trevor 6:00 PM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
TT Tread Programmed 7:30 PM1 hr
 
TT Torque Eneas 5:45 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:30 AM2 hr
Total Body Toning Sarah 8:45 AM1hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Energy Up! Torr 11:45 AM1 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Zone Cycle and Strength Trevor 6:00 PM1.25hrs
Cycling & Duathlon Alan 7:30 PM1 hr
 
Power Up! Tammy / Torr 6:00 AM1 hr
TT Track Staples HS Tim 6:00 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 6:00 AM2 hr
Energy Up! Sarah 9:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
TT Tread Tim 10:30 AM1 hr
Zone Cycle and Strength Trevor 12:00 PM1.25hrs
Open Cycle Programmed 2:00 PM2 hr
 
TT Torque Hill Climb Session Eneas 6:00 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:00 AM2 hr
TTE Service Course Group Ride Eneas/Tammy 8:30 AM2.5
Total Body Toning Sarah 9:00 AM1hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 12:00 PM2 hr
 
Bootcamp Conditioning Tim 8:30 AM1 hr
Open Cycle Programmed 9:00 AM2 hr
TT Tread Tim 11:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 11:00 AM2 hr
 
Mon10.30 Tue10.31 Wed11.01 Thu11.02 Fri11.03 Sat11.04 Sun11.05
TT Track New Canaan HS Tim 6:00 AM1 Hr 15 min
Power Up! Torr 6:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 7:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 9:00 AM2 hr
Energy Up! Sarah 9:00 AM1 hr
Energy Up! Torr 9:00 AM1 hr
Bootcamp Conditioning Tim 12:00 PM1 hr
Open Cycle Programmed 4:30 PM2 hr
TT Torque Eneas 6:00 PM1 hr 15 min
Total Body Toning Eric 7:30 PM1hr
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
 
TT Torque Eneas 5:45 AM1 hr 15 min
TT Track Staples HS Tim 5:45 AM1 hr 15 min
TT Tour Int. Sess. Tammy 8:30 AM1.5 hr
Open Cycle Programmed 8:30 AM2 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
TT Tread Tim 10:30 AM1 hr
Energy Up! Torr 11:45 AM1 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Cycling & Duathlon Tammy 6:00 PM1 hr
Torque Express Alan 7:30 PM1 hr
 
TT Torque Brad 4:45 AM1 hr 15 min
Total Body Toning Tim 6:00 AM1hr
TT Torque Hill Climb Session Eneas 6:00 AM1 hr 15 min
Energy Up! Tim 8:30 AM1 hr
Open Cycle Programmed 9:30 AM2 hr
TTEndurance Club Ride Trevor/Tammy 9:30 AM3hrs
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
TT Tread Tim 6:00 PM1 hr
TT Torque Trevor 6:00 PM1 hr 15 min
TT Tread Programmed 7:30 PM1 hr
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
 
TT Torque Eneas 5:45 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:30 AM2 hr
Total Body Toning Sarah 8:45 AM1hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Energy Up! Torr 11:45 AM1 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Zone Cycle and Strength Trevor 6:00 PM1.25hrs
Cycling & Duathlon Alan 7:30 PM1 hr
 
Open Cycle Programmed 6:00 AM2 hr
TT Track Staples HS Tim 6:00 AM1 hr 15 min
Power Up! Tammy / Torr 6:00 AM1 hr
Energy Up! Sarah 9:00 AM1 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
TT Tread Tim 10:30 AM1 hr
Zone Cycle and Strength Trevor 12:00 PM1.25hrs
Open Cycle Programmed 2:00 PM2 hr
 
TT Torque Hill Climb Session Eneas 6:00 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:00 AM2 hr
TTE Service Course Group Ride Eneas/Tammy 8:30 AM2.5
Total Body Toning Sarah 9:00 AM1hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 12:00 PM2 hr