Westport, CT 203-557-8004
Date Event
May 24, 2018 6:00 PM TTEndurance "Service Course Ride" details
May 31, 2018 6:00 PM TTEndurance "Service Course Ride" details
Mon5.21 Tue5.22 Wed5.23 Thu5.24 Fri5.25 Sat5.26 Sun5.27
Open Cycle Programmed 7:00 AM 2 hr
Open Cycle Programmed 8:00 AM 2 hr
Open Cycle Programmed 9:00 AM 2 hr
Open Cycle Programmed 4:30 PM 2 hr
Indoor Cycling: High Intensity Interval Session Eneas 6:00 PM 1hr 15min
Open Cycle Programmed 7:30 PM 2 hr
 
Open Cycle Programmed 5:45 AM 2 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM 2 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM 2 hr
Indoor Duathlon Interval Session Tammy 6:00 PM 1hr 15min
Indoor Cycling: High Intensity Interval Session Alan 7:30 PM 1hr 15min
 
Indoor Cycling: High Intensity Interval Session Brad 4:45 AM 1hr 15min
Indoor Cycling: High Intensity Interval Session Eneas 6:00 AM 1hr 15min
Open Cycle Programmed 8:00 AM 2 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM 2 hr
TT Torque Trevor 6:00 PM 1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 7:30 PM 2 hr
 
Programmed Programmed 5:45 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:30 AM2 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Cycling Strength Training Trevor 6:00 PM1hr 15min
 
Open Cycle Programmed 6:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Cycling Strength Training Trevor 12:00 PM1hr 15min
Open Cycle Programmed 2:00 PM2 hr
 
Open Cycle Programmed 10:30 AM2 hr
 
TT Torque/Tri Eric 7:00 AM1 hr 15 min
TT Torque/Tri Trevor 9:00 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 11:00 AM2 hr
 
Mon5.28 Tue5.29 Wed5.30 Thu5.31 Fri6.01 Sat6.02 Sun6.03
Open Cycle Programmed 7:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 8:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 9:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 4:30 PM2 hr
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
 
Open Cycle Programmed 5:45 AM2 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Indoor Duathlon Interval Session Tammy 6:00 PM1hr 15min
 
Open Cycle Programmed 8:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
TT Torque Trevor 6:00 PM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
 
Programmed Programmed 5:45 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:30 AM2 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Cycling Strength Training Trevor 6:00 PM1hr 15min
 
Open Cycle Programmed 6:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Cycling Strength Training Trevor 12:00 PM1hr 15min
Open Cycle Programmed 2:00 PM2 hr
 
Open Cycle Programmed 10:30 AM2 hr
 
TT Torque/Tri Eric 7:00 AM1 hr 15 min
TT Torque/Tri Trevor 9:00 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 11:00 AM2 hr
 
Mon6.04 Tue6.05 Wed6.06 Thu6.07 Fri6.08 Sat6.09 Sun6.10
Open Cycle Programmed 7:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 8:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 9:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 4:30 PM2 hr
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
 
Open Cycle Programmed 5:45 AM2 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Indoor Duathlon Interval Session Tammy 6:00 PM1hr 15min
 
Open Cycle Programmed 8:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
TT Torque Trevor 6:00 PM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 7:30 PM2 hr
 
Programmed Programmed 5:45 AM1 hr 15 min
Open Cycle Programmed 8:30 AM2 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 4:00 PM2 hr
Cycling Strength Training Trevor 6:00 PM1hr 15min
 
Open Cycle Programmed 6:00 AM2 hr
Open Cycle Programmed 10:00 AM2 hr
Cycling Strength Training Trevor 12:00 PM1hr 15min
Open Cycle Programmed 2:00 PM2 hr
 
Open Cycle Programmed 10:30 AM2 hr